Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2011


Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής και των Μουσικών επιστρέφει στο καθιερωμένο ραντεβού της με το κοινό, όπως πάντα δωρεάν και στο γνωστό σημείο: τους δρόμους και τις πλατείες της Πρέβεζας αλλά και δεκάδων πόλεων σε όλη την Ελλάδα!

Στις δύσκολες κατά γενική ομολογία εποχές που διανύουμε, οι δυνατότητες που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, τόσο στους καλλιτέχνες - για δωρεάν προβολή της δουλειάς τους, όσο και στο κοινό - για δωρεάν ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου - θεωρούμε ότι αναδεικνύονται σε υψίστης σημασίας.

Περήφανη για τα δέκα χρόνια δυναμικής ανάπτυξής της και αποτελώντας στη συνείδηση κοινού και καλλιτεχνών τη μεγαλύτερη μουσική γιορτή στη χώρα, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα πλημμυρίσει τους δρόμους, ρυθμούς και νότες από 18 Ιουνίου έως τις 21 Ιουνίου.

Αν είστε λοιπόν καλλιτέχνης που θέλει να ανέβει σε μια από τις σκηνές που θα στηθούν στην Πρέβεζα, περιμένουμε το demo σας έως τις 9 Μαΐου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Επί Σκηνής’ προωθεί τη δημιουργική συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Πρέβεζα.

Καλλιτέχνες, φορείς που έχουν σχέση με τη μουσική, μουσικά σχήματα, συγκροτήματα, djs από όλα τα είδη μουσικής αλλά και όσοι σχετίζονται με τον πολιτισμό στην ευρύτερή του έννοια, καθώς και καλλιτέχνες από άλλες τέχνες καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για συμμετοχή. Κάθε καινούρια πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τελικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα 18-21 Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για  όλους.

Σας περιμένουμε στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χώρας!


Πληροφορίες στο episkinis@gmail.com και στα τηλ. 2682027348 & 6972019248 Ευχαριστούμε πάντα τους καλλιτέχνες για τη συμμετοχή τους!
Είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις σας!



Ακολουθούν πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή:
KΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Κάθε χρόνο μουσικοί κάθε είδους μαζεύονται για να γιορτάσουν και να μοιραστούν με όλο τον κόσμο το πάθος που τους ορίζει. Καλλιτέχνες που παίζουν μουσική αφιλοκερδώς καλύπτουν όλα τα μουσικά γούστα συμμετέχοντας σε συναυλίες με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους.

Αν είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί, συγκρότημα ή καλλιτέχνης και θα θέλατε να συμμετάσχετε στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Πρέβεζα, παρακαλούμε αποστείλετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την παρουσίασή σας:

1. Το βιογραφικό σας (ή του σχήματος) στα ελληνικά ή/και στα αγγλικά το οποίο να περιλαμβάνει:
- Περιγραφή του είδους μουσικής
- Μια λεπτομερής περιγραφή της παράστασής σας (π.χ συνδυασμός μουσικής και χορ
oύ ή θεάτρου κτλ.)
- Ονοματεπώνυμο μουσικών και μουσικά όργανα που παίζουν και ηχητικές απαιτήσεις
- Προηγούμενες συναυλίες, παραστάσεις, συνεργασίες, δισκογραφία
- Στοιχεία επικοινωνίας, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο,
email και διεύθυνση
- Διεύθυνση
internet εάν υπάρχει

2. Το
CD ή το demo σας με τη μουσική σας για να χρησιμοποιηθεί στο ραδιόφωνο

(Παρακαλούμε η οποιαδήποτε ταχυδρομική αποστολή να γίνει στην εξής διεύθυνση: Λ. Ειρήνης 42, Πρέβεζα, Τ.Κ. 48 100,  υπόψιν πολ. συλλ. «Επί Σκηνής» Πρέβεζας με την ένδειξη για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2011) .

3. Δύο φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή (
jpg.) σε υψηλή ανάλυση (200-300 dpi).

4. Προτεινόμενα μουσικά δείγματα από 2 κομμάτια σε μορφή
mp3, έως 1.8MB το καθένα, τα οποία θα μπορούσαν να παρουσιαστούν στο δικτυακό τόπο της Ευρωπαικής γιορτής της Μουσικής www.musicday.gr και στο ραδιόφωνο.

 
5. Τη διαθεσιμότητά και δυνατότητα μετάβασης για εμφανίσεις σε άλλες πόλεις του Ευρωπαϊκού δικτύου της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. 

6. Οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει στο να σας φανταστούμε επί σκηνής στην Μέρα της Μουσικής του 2011 (π.χ φωτογραφίες, βίντεο κτλ.)

1 σχόλιο:

  1. Οπως τα είπαμε η ΚΛΠ συμφωνεί να παίξει μια ταινία. Να ορίσουμε την μέρα και τον χώρο και να επιλέξουμε την ταινία

    ΑπάντησηΔιαγραφή