Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

MOVIE IN ON Summer Festival @ Cine ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ

Η εταιρεία παραγωγής Play-Full γιορτάζει πέντε χρόνια ενεργής παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα (θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, dj sets) και διοργανώνει ένα «πάρτι». Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Επί Σκηνής» παρουσιάζει το Σάββατο έξι (06) Αυγούστου 2011 το φεστιβάλ “MOVIE IN ON” στο θερινό σινεμά της Πρέβεζας “Cine Κυανή Ακτή”.



Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν djs, visual artists μέχρι μικροπωλητές, designers, φωτογράφοι αλλά και graffiti artists. Από μουσικές του κόσμου μέχρι τις πιο σύγχρονες τάσεις της ηλεκτρονικής μουσικής σε συνδυασμό με βίντεο προβολές, ώστε όσοι παρευρεθούν να ζήσουν μια αξέχαστη, κινηματογραφική εμπειρία. 

Παράλληλα με το κύριο μέρος της εκδήλωσης (μουσική-βίντεο) θα στηθεί το “BIZAARE”, ένα παζάρι, όπου μικροπωλητές, σχεδιαστές, συλλέκτες θα πουλούν τις δημιουργίες ή και τις συλλογές τους από κοσμήματα, δερμάτινα, μέχρι και παλιά βινύλια. Σαν μέρος του BIZAARE θα στηθεί μια έκθεση φωτογραφίας.

Ταυτόχρονα, καλλιτέχνες graffiti θα δημιουργούν με καμβά τον ίδιο τον χώρο του θερινού σινεμά.

Βασική επιδίωξη του MOVIE IN ON είναι να παρουσιαστεί μια εκδήλωση που στηρίζεται στη συνεργασία πολλών και διαφορετικών καλλιτεχνών. Ένας διάλογος τεχνών που θα αναδείξει το θερινό σινεμά σε ένα χώρο ευρείας πολιτιστικής δραστηριότητας.

Djs: Trelandjas Mixer aka A@H20 (radiobubble, Muzak7), Chico (poplie web radio), HD (poplie web radio) (θα ανακοινωθεί και άλλο όνομα)

Visual artists: Kinomatik (θα ανακοινωθεί και άλλο όνομα)

Περίπτερα: Εταιρεία εμπορίας και διανομής vegan προϊόντων BΑΜΒΟΟ, μεταχειρισμένα βινύλια από Trelandjas (θα ανακοινωθούν και άλλα περίπτερα)

Graffiti: Τα ονόματα των καλλιτεχνών graffiti θα ανακοινωθούν σύντομα

Έκθεση φωτογραφίας: Το όνομα του φωτογράφου που θα παρουσιάσει τη μίνι-έκθεσή του θα ανακοινωθεί σύντομα

Κοινό εισιτήριο: 5 ευρώ

Σημείωση1: Για όσους κατοίκους της Ελλάδας εκτός Πρεβέζης (ή και του εξωτερικού) επιθυμήσουν να παρευρεθούν στο φεστιβάλ μπορούν να ειδοποιήσουν εγκαίρως, ώστε να έχουν ευνοϊκότερες τιμές στη διαμονή, αλλά και τη διατροφή. Περισσότερες λεπτομέρειες αφού σταλεί προσωπικό μήνυμα.

Σημείωση2: Όποιος θελήσει να συνεισφέρει στην οικονομική υποστήριξη του φεστιβάλ επίσης, μπορεί να ειδοποιήσει με κάποιο προσωπικό μήνυμα και θα του σταλούν επιπλέον λεπτομέρειες της οικονομικής συμφωνίας με τους υπεύθυνους του φεστιβάλ και της εταιρείας Play-full.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου